Retourneren

Ben je niet helemaal tevreden over je bestelde product(en)? Jammer!
Dan kun je deze retourneren. Met uitzondering van gepersonaliseerde items. Deze kunnen niet geretourneerd worden.
Je hebt het recht je order tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren door een mail te sturen naar info@labellarose.nl en aan te geven dat je je order of producten hieruit wilt annuleren met vermelding van je ordernummer.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen.

Stuur je je gehele order retour? 
Dan krijg je het volledige orderbedrag exclusief de betaalde verzendkosten van je order teruggestort.
Stuur je een gedeelte van je order retour? 
Dan krijg je alleen het bedrag van de geretourneerde items teruggestort. Let op, heb je een bestelling geplaatst van meer dan  €50,- dan heb je de verzendkosten van je order van ons cadeau gekregen. Mocht je totale order bedrag na retourneren onder de €50,- belanden, dan brengen wij alsnog de verzendkosten van je order in rekening.

Let op: De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. 

Wij adviseren om je retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt (mocht je retour onverhoopt kwijt raken bij het postbedrijf). Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking te retourneren.

Download hier het retourformulier

Vul het in en stuur het formulier mee met je retourzending naar:
La Bella Rose
Kompasstraat 61
1973 PW, IJmuiden

Kun je het formulier niet uitprinten? Schrijf dan alle gegevens op en stuur deze mee met je retourzending.

Na ontvangst van je retourmelding wordt het bedrag  binnen 14 dagen teruggestort op de rekening welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Niet identificeerbare  retourzendingen (zonder gegevens toegevoegd) kunnen niet behandeld worden. 

© 2020 - 2024 La Bella Rose - Baby, kids & lifestyle items | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel