De BIBS Fopspeen is de meest verkochte fopspeen in Nederland, met keuze uit 50 kleuren en 3 maten groeit deze fopspeen met je kindje mee!
BIBS spenen zijn natuurlijk, BPA- en PVC vrij, stijlvol en echte eye-catchers! Je kunt iedere outfit combineren met een bijpassende speen.

- Gemaakt van natuurrubber: Dit is hygiënischer dan siliconen spenen en is zacht voor het mondje van je kindje
- 100% BPA- en PVC-vrij
- Rond (kersvormig) lichtgewicht schild van polypropyleen
- Voldoet aan de Europese veiligheidsnorm (EN 1400+A1)
- De speen buigt af van het gezichtje van je baby, waardoor er geen irritatie plaats vindt rond het mondje van je baby.

Advies: Vervang een speentje om de 4 – 6 weken. 

Let op: 
- In verband met hygiëne kunnen deze spenen niet worden geruild of geretourneerd.
- Bibs levert de losse speentjes zonder verpakking en papieren gebruiksvoorschrift. Zoals alle speentjes dienen ook de BIBS te worden gesteriliseerd voor het eerste gebruik. Lees hier onder de gebruiksaanwijzing. 

 

Eerste gebruik & onderhoud
- Steriliseer de fopspeen voor het eerste gebruik. Doe dit door de speen maximaal 5 minuten (individueel mocht je meerdere spenen hebben) in een kom te leggen en kokend water er over te gieten. Laat het water afkoelen en druk het water uit de speen.
Polypropeen is gevoelig voor verkleuringen het rubber kan worden aangetast als het water wordt doorgekookt of als het op een andere manier wordt gesteriliseerd. Stop het speenje dus niet in de vaatwasser of sterilisator!
- Reinig de speen regelmatig door er kokend water over te gieten.
- Leg de speen niet in de zon; hierdoor kan de speen gaan plakken en/of verkleuren.​
- Nieuw gekochte spenen kunnen afwijken in formaat van eerder gekochte en al gebruikte spenen. Het tutje van de BIBS speen kan namelijk gaan uitzetten wanneer deze wordt gebruikt. Hoe meer zuigkracht een kindje heeft, hoe meer het speentutje zal uitzetten. Daarom het advies om meerdere spenen tegelijkertijd te gebruiken zodat de tutjes gelijkmatig uitzetten. Houdt altijd goede controle op de gebruiksduur en de kwaliteit van de fopspeen.

LET OP: Witte BIBS speentjes zijn wat gevoeliger voor vlekken en wij raden dus aan deze apart te steriliseren.

Dit is een natuurrubberen fopspeen. Natuurrubber kan door gebruik slijten en uitzetten daarom vergt het ander onderhoud  ten opzichte van een siliconen fopspeen en mag je deze speen alleen schoonmaken in een kommetje voorgekookt water of overgieten met water. De gebruiksduur van deze speen is daarom ook 4-6 weken. De speen moet dan vervangen worden.

De spenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en voelen fluweelzacht, flexibel en natuurlijk aan voor het kindje.
Het ronde lichtgewicht schidje buigt weg van het gezicht en zorgt ervoor dat lucht de huis bereikt en irritatie vermindert.


BIBS spenen, de verschillende maten

Bibs spenen maat 1 kun je direct vanaf de geboorte gebruiken. Speen maat 1 is een stuk kleiner dan maat 2 en daarom geschikt voor pasgeboren baby’s. Sommige kindjes boven de 6 maanden vinden de spenen maat 1 veel prettiger dan maat 2.
Dit geldt ook voor maat 2 en 3. Sommige kindjes van boven de 18 maanden willen nog graag het speentje maat 2.
Dit is per kindje verschillend, volg hierin dus je gevoel! De genoemde maanden zijn slechts een indicatie.

 

 

© 2020 - 2023 La Bella Rose - Baby, kids & lifestyle items | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel